Om Dalamind

Dalamind har workshops och kurser inom yinyoga, restorativ yoga och mindfulness.

Mycket i livet präglas av fart, fläkt, styrka och prestation. Sällan tar vi oss tid att bara vara. Att slappna av, och släppa taget. Yinyoga, restorativ yoga och mindfulness är alla fantastiska verktyg för att komma ner i varv, ta hand om både sinne och kropp, och för att balansera stress. Vi vilar oss helt enkelt i form.

Känslan efter en stunds vila i yinyoga är som en lättnadens suck. Man släpper taget…”

Lisa Johansson som driver Dalamind har många års erfarenhet av yoga, och började praktisera yinyoga för Sveriges yinyoga-pionjär, Magdalena Mecweld, för tio år sedan. Genom Magdalena Mecwelds och Mats Nielsens företag Wisdom Works har Lisa 200 timmars utbildning inom yinyoga, restorativ yoga, mindfulness, anatomi, och kinesisk medicin. En fantastiskt utbildning för alla som vill fördjupa sig i yinyogans värld! Läs mer om utbildningen här

Förutom lång erfarenhet från yoga, har Lisa även en bakrund från en mängd träningsformer; volleyboll, fotboll, löpning, utförsåkning, balett med mera. Träning som stärker kroppen. Träning som också har en förmåga att sätta spår, där yinyogan är jättebra verktyg för att komma i balans.